Home    Contact    Privacy    Links    Zoek

Zwangerschapsyoga

De zwangerschap is een fase in je leven waarin signalen van je lichaam heel duidelijk aanwezig zijn omdat er zoveel verandert. Contact maken met je lichaam en je kindje is daarom een belangrijk onderdeel van de lessen. Daarnaast is er ook aandacht voor de voorbereiding op de bevalling en de transformatie tot moeder.

In een cyclus van 10 lessen komen alle onderwerpen meerdere keren aan bod en werken we toe naar de bevalling. Aan de hand van diverse thema’s krijg je informatie, doen we houdingen en is er aandacht voor de adem en ontspanning. Het laatste kwartier drinken we thee en kun je vragen stellen of ervaringen uitwisselen. Het is een doorlopende groep, tussen de 20 en 25 weken starten is ideaal, maar je mag ook eerder of later beginnen. Verlengen tot aan de bevallingsdatum is mogelijk.

Eén keer in de 6-8 weken is er een partnerles. Tijdens de partnerles bespreken we de rol van je partner tijdens de zwangerschap en de bevalling. Deze les is inbegrepen bij de 10 lessen.

Lees hier hoe andere vrouwen zwangerschapsyoga hebben ervaren

Praktisch

Wanneer en waar: 
Maandagavond 18:30-20:00 uur
Woensdagavond  19:00-20:30 uur

Locatie: Al Nour, Blekerstraat 17,Groningen. De groepsgrootte is maximaal 12 dames.

In de schoolvakanties zijn er geen lessen. 

Instromen
Wil je weten wanneer je zou kunnen instromen? Stuur een mailtje naar theasmit@planet.nl of een appje naar 06-15547168 met daarin je uitgerekende datum en voorkeursavond -tijd. Ik laat je zo snel mogelijk weten wanneer je in kunt stromen. Kom je krap in de tijd met 10 lessen dan kunnen we in overleg ook minder lessen afspreken.

Proefles
Wil je eerst een keer proberen of zwangerschapsyoga bij je past? Mail of app dan even wanneer je een proefles zou kunnen doen. 

Kosten
€ 125 voor 10 lessen, inclusief partnerles, een geluidsopname van beginmeditatie en eindontspanning en een hand-out met een samenvatting.

Terugkomles
Na de bevalling nodig ik je uit om een een keer mee te doen aan de terugkomlessen (met baby) die ik één keer in de 8-10 weken organiseer. Hiervoor kun je je apart inschrijven (€15,-).