Home    Contact    Colofon    Links    Zoek

Zwangerschapsyoga

De zwangerschap is een fase in je leven waarin signalen van je lichaam heel duidelijk aanwezig zijn omdat er zoveel verandert. Contact maken met je lichaam en je kindje is daarom een belangrijk onderdeel van de lessen. Daarnaast is er ook aandacht voor de voorbereiding op de bevalling en de transformatie tot moeder.

In een cyclus van 10 lessen werken we toe naar de bevalling. Aan de hand van diverse thema’s krijg je informatie, doen we houdingen en is er aandacht voor de adem. Het laatste kwartier drinken we thee en kun je vragen stellen of ervaringen uitwisselen. Het is een doorlopende groep, tussen de 20 en 25 weken starten is ideaal, maar je mag ook eerder of later beginnen. Verlengen tot aan de bevallingsdatum is mogelijk. 

Eén keer in de 6-8 weken is er een partnerles. Tijdens de partnerles bespreken we de rol van je partner tijdens de zwangerschap en de bevalling. Deze les is inbegrepen bij de 10 lessen.

Praktisch

Wanneer en waar: 
Maandagavond 18:30-20:00 uur.
Woensdagavond  18:30-20:00 uur en 20:15-21:45 uur

Locatie: Al Nour, Blekerstraat 17,Groningen. De groepsgrootte is maximaal 12 dames.

In de schoolvakanties zijn er geen lessen. De lessen starten weer vanaf 4 september. 

Wil je weten wanneer je zou kunnen instromen? Stuur een mailtje naar theasmit@planet.nl of een appje naar 06-15547168 met daarin je uitgerekende datum en voorkeursavond -tijd. Ik laat je zo snel mogelijk weten wanneer je in kunt stromen.

Kosten: € 125 voor 10 lessen, inclusief partnerles, een geluidsopname van beginmeditatie en eindontspanning en een hand-out met een samenvatting.

Na de bevalling nodig ik je uit om een een keer mee te doen aan de terugkomlessen (met baby) die ik één keer in de 8-10 weken organiseer. Hiervoor kun je je apart inschrijven (€15,-).